Καίμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και μόλις αρχίσει και βγάζει καπνούς ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι. Δεν ανακατεύουμε συνεχώς διότι θα μας βγάλουν τα νερά τους τα μανιτάρια.
Μόλις πάρουν καλό χρώμα αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε το μαϊντανό, τυρί Milner και τις πιπεριές Φλωρίνης.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά το μείγμα.
Παίρνουμε τις δύο τορτίγιες και απλώνουμε οριζόντια στη μέση το μείγμα.
Διπλώνουμε σφιχτά για να μην μας ανοίξουν, διπλώνοντας και τις πλάγιες πλευρές.
Ψήνουμε ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 5’-6’ ή μπορούμε πολύ απλά να τις ψήσουμε σε μία τοστιέρα.