Βάζουμε το αλεύρι πάνω στον πάγκο και κάνουμε μία λακούβα.
Τρίβουμε με τα χέρια μας τη μαγιά μέσα στη λακκούβα και την ανακατεύουμε με λίγο αλεύρι.
Τρίβουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε και αυτό.
Ρίχνουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα φρούτα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα αβγά και το νερό, και ζυμώνουμε μέχρι να δημιουργήσουμε μια ζύμη σαν του τσουρεκιού.
Βουτυρώνουμε καλά δύο στρογγυλές φόρμες με διάμετρο 15 εκ. και ύψος 20 εκ. και μοιράζουμε το μείγμα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 40 βαθμούς.
Βάζουμε μέσα τις φόρμες, και περιμένουμε να φουσκώσει η ζύμη και να διπλασιαστεί.
Το βγάζουμε και το ακουμπάμε ελαφρά στον πάγκο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 140 βαθμούς C, και ψήνουμε για 40-45 λεπτά.
Όταν ψηθεί και το πατάμε, πρέπει να επανέρχεται σαν μαξιλάρι.