Μπισκότα με φουντούκι και ελαιόλαδο

Μίλα μου για απολαυστικές συνταγές!
Μπισκότα με φουντούκια και ελαιόλαδο
Πεντανόστιμα και πολύ θρεπτικά, τα μπισκότα με φουντούκι και ελαιόλαδο είναι ό,τι πρέπει για εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε δυναμικά την ημέρα σας. Ελαιόλαδο, φουντούκια ζάχαρη, αλεύρι… και τα πιο γευστικά μπισκότα είναι έτοιμα να τα απολαύσετε. Ένας ανάμεικτος φυσικός χυμός φρούτων ή ένα ζεστό τσάι μαζί με μοναδικά σπιτικά μπισκότα από ελαιόλαδο και φουντούκια, είναι ό,τι πρέπει για το πιο δυναμικό ξεκίνημα! Καλή σας απόλαυση!
Εκτέλεση 
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να γίνουν όλα σκόνη.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και φέρνουμε ακόμα δυο βόλτες στο μπλέντερ.
Με ένα κουτάλι παίρνουμε από τη ζύμη κουταλιές των 30 γρ. και απλώνουμε σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 15-20 λεπτά μέχρι το γύρω γύρω να πάρει καλό χρώμα.
Υλικά συνταγής 

180 γρ. φουντούκια χωρίς φλούδι

100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

50 γρ. ζάχαρη καστανή

70 γρ. ζάχαρη άχνη (35 γρ. για τη ζύμη και 35 γρ. για το γλάσο)

1 πρέζα αλάτι

1 στικ βανίλιας

90 γρ. ελαιόλαδο

ξύσμα από 1 λεμόνι

1 κ.σ. χυμό λεμόνι για το γλάσο