Εκτέλεση σαλάτας
Καίμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Μόλις κάψει ρίχνουμε τις 3κ.σ. ελαιόλαδο, τα μανιτάρια και χωρίς να ανακατεύουμε συνεχώς, δίνουμε καλό χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Μόλις ετοιμαστούν αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός το ξύδι μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο, τη σόγια, το σκόρδο και το βασιλικό.
Προσθέτουμε το τυρί, τις ντομάτες, τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε καλά.
Σκεπάζουμε για 30’ το μπολ με διαφανή μεμβράνη και αφήνουμε να μαριναριστούνε.
Βάζουμε την ανάμεικτη σαλάτα σε μία σαλατιέρα, ρίχνουμε από πάνω το μείγμα με το τυρί Milner, ανακατεύουμε, ρίχνουμε πιπέρι και σερβίρουμε.