Εκτέλεση Σαλάτας
Σε ένα μικρό τη τηγανάκι σε χαμηλή φωτιά βάζουμε το ξύδι το νερό και τις σταφίδες και τις σιγοβράζουμε για 1’.
Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν καλά μαζί με τα υγρά.
Στο πολυκοπτικό με τα μαχαίρια ρίχνουμε το ψωμί του τοστ και το θρυμματίζουμε.
Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Ρίχνουμε στο τηγάνι 2 κ.σ. ελαιόλαδο, το σκόρδο και το ψωμί.
Τα σοτάρουμε μέχρι να χρυσαφίσει το ψωμί και αφήνουμε στην άκρη.
Προσθέτουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και το βάζουμε σε μέτρια με δυνατή φωτιά.
Στο μεταξύ αλευρώνουμε το τυρί MILNER και από τις 2 πλευρές.
Αφού ζεσταθεί αρκετά η φωτιά, το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα και από τις 2 πλεύρες.
Σε μια σαλατιέρα βάζουμε την ανάμεικτη σαλάτα, τις σταφίδες μαζί με τα υγρά, 1κ.σ. ελαιόλαδο το χυμό λεμόνι αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε απαλά με τα χέρια μας τη σαλάτα.
Τοποθετούμε από πάνω το τυρί Milner.
Σερβίρουμε.