Αλμυρές Κρέπες με ζαμπόν και τυρί Milner

Μίλα μου για απολαυστικές συνταγές!
Κρέπες με ζαμπόν και τυρί Milner
To ξυπνητήρι χτυπά, ξημέρωσε μια όμορφη Κυριακή! Τι καλύτερο από το να φτιάξεις ένα ξεχωριστό πρωινό για τους αγαπημένους σου. Μην ξεχνάς ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας… ας γίνει και το πιο νόστιμο. Δοκίμασε να φτιάξεις αλμυρές κρέπες και θα σηκωθούν όλοι πολύ πιο εύκολα από το κρεβάτι τους…
Εκτέλεση 
Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, το αλάτι και την 1 κ. σ. βούτυρο.
Βάζουμε λίγο βούτυρο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε μικρή ποσότητα ζύμης και ψήνουμε και από τις δύο πλευρές.
Τοποθετούμε σε κάθε μία 1½ φέτα ζαμπόν και 1½ φέτα τυρί.
Τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και τις περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.
Τις πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.
Υλικά συνταγής 

2 αυγά

1 φλ. γάλα

½ κ. γ. αλάτι

1 φλ. αλεύρι

2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο

10 φέτες τυρί Μilner

10 φέτες ζαμπόν

1 κουτί κρέμα γάλακτος

Λίγο τριμμένο τυρί Milner