Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
Μέσα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι, το βούτυρο, το κορν φλάουερ, τη ζάχαρη, το αλεύρι και το σιρόπι βανίλιας και ανακατεύουμε με τα χέρια.
Παίρνουμε ένα κορνέ στο οποίο βάζουμε μία μύτη με δοντάκια και το γεμίζουμε με το μείγμα μας.
Βάζουμε λαδόκολλα σε 2-3 ταψιά φούρνου.
Στρώνουμε σε κάθε ταψί, κουλουράκια μεγέθους 5-6 εκ.
Ψήνουμε για 12-15 λεπτά.
Μόλις ψηθούν τα κουλουράκια τα βγάζουμε από το ταψί και τα αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε μία σχάρα.
Όταν κρυώσουν καλά τα παίρνουμε και με τη βοήθεια ενός κορνέ, βάζουμε μαρμελάδα στο ένα μπισκότο από την «εσωτερική» του πλευρά και καπακώνουμε με ένα άλλο κουλουράκι.