Κυπριακή Πίτα με σπανάκι, αγγουράκι τουρσί, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο και τυρί Milner

Μίλα μου για απολαυστικές συνταγές!
Κυπριακές πίτες με σπανάκι, αγγουράκι τουρσί και Milner
Μερίδες: 2
Εκτέλεση 
Συνταγή για Κυπριακές Πίτες
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Αλείφουμε με ελαιόλαδο την εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια της κάθε πίτας.
Ψήνουμε στο φούρνο για 5’ μέχρι να γίνουν λίγο τραγανές.
Μόλις ετοιμαστούν έτσι ζεστές όπως είναι μοιράζουμε τις φέτες τυρί Milner και από πάνω τοποθετούμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Σερβίρουμε κατευθείαν, όπως είναι ζεστά.
Υλικά συνταγής 
Υλικά για τις Κυπριακές πίτες

2 κυπριακές πίτες

100-150γρ. σπανάκι baby

4 -6 φέτες τυρί Milner

1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

1κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο

1-2 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε πλάγιες λεπτές φέτες

2κ.σ. ελαιόλαδο