Εκτέλεση Τάρτας
Κόβουμε τις πατάτες.
Τοποθετούμε μια κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό στο μάτι, ρίχνουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για 4’-5’.
Μόλις ετοιμαστούν τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε στην άκρη.
Ζεσταίνουμε ένα τηγανάκι σε μέτρια φωτιά με 2-3κ.σ. ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε τα κολοκυθάκια μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί σκούρο χρώμα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς στον αέρα.
Βουτυρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24εκ. και απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας. Πιέζουμε με τα χέρια μας, ώστε να πατήσει καλά στα τοιχώματα και στον πάτο της φόρμας. Με ένα πιρούνι τρυπάμε τη βάση του φύλλου.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα ντοματίνια, τον άνηθο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τη βραστή πατάτα, το κολοκυθάκι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και αφήνουμε στην άκρη.
Σ’ ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, το γάλα και προσθέτουμε το τυρί Milner, αλάτι και πιπέρι.
Αδειάζουμε το μείγμα με τα λαχανικά πάνω από το φύλλο και περιχύνουμε με το μείγμα της κρέμας γάλακτος.
Ψήνουμε για 20’ και στη συνέχεια χαμηλώνουμε το φούρνο στους 180 και ψήνουμε για ακόμα 30’.
Μόλις ετοιμαστεί αφήνουμε να κρυώσει για 15’ και σερβίρουμε.