Εκτέλεση πένες
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το σκόρδο, τα φύλλα δάφνης και τους δίνουμε μια καλή βράση σε μέτρια φωτιά.
Στη συνέχεια αφαιρούμαι τη κατσαρόλα από τη φωτιά και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Μόλις κρυώσει το γάλα, το σουρώνουμε και το αδειάζουμε σε ένα δοχείο.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αρκετό αλατισμένο νερό για 8’-9’- δε θέλουμε να βράσουν τελείως.
Στα τελευταία 2 λεπτά προσθέτουμε το μπρόκολο.
Μόλις ετοιμαστούν τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι.
Μαγειρεύουμε για 1’ ανακατεύοντας με ένα σύρμα χειρός. Προσθέτουμε το γάλα λίγο λίγο ανακατεύοντας συνεχώς. Μαγειρεύουμε για 2’-3’ μέχρι να πήξει η μπεσαμέλ.
Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, τη μουστάρδα, το μαϊντανό, τα καρύδια, ¾ από το τυρί Milner, αλάτι και πιπέρι.
Αδειάζουμε στη μπεσαμέλ τα ζυμαρικά με το μπρόκολο και με μια κουτάλα ανακατεύουμε καλά ώστε η μπεσαμέλ να πάει παντού.
Λαδώνουμε ελαφρά ένα πυρίμαχο σκεύος.
Αδειάζουμε το μείγμα με τα ζυμαρικά στο σκεύος και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί Milner.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180βαθμούς στο αέρα.
Ψήνουμε για 30’-40’ μέχρι να χρυσαφίσει το τυρί.
Αφού ετοιμαστεί το αφήνουμε να κρυώσει εκτός του φούρνου για 10’ και σερβίρουμε.