Εκτέλεση Κιμά
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Ρίχνουμε 1κ.σ. ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τον κιμά για περίπου 10’. Μόλις ετοιμαστεί το αδειάζουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε στην άκρη.
Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε τις 2κ.σ. ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σοτάρουμε για 5’ μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρέυουμε για ακόμα 1’.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά, την ζάχαρη και 600γρ από την ντομάτα κον κασέ.
Σιγοβράζουμε για 20’ και μόλις ετοιμαστεί αφήνουμε στην άκρη.