Εκτέλεση για τα Λαζάνια
Σε μια μικρή κατσαρόλα, ρίχνουμε αρκετό αλατισμένο νερό και τη τοποθετούμε πάνω σε δυνατή φωτιά.
Μόλις αρχίσει και βράζει ρίχνουμε το σπανάκι για 30’’.
Με μια τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε το σπανάκι από το νερό, το βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και το πιέζουμε με ένα κουτάλι καλά έτσι ώστε να βγουν όλα υγρά του. Στη συνέχεια το βάζουμε σε ένα μπολ.
Καίμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Μόλις κάψει ρίχνουμε τα μανιτάρια και χωρίς να τα ανακατεύουμε συνεχώς τους δίνουμε χρώμα.
Στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 3’-4’.
Έπειτα ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το βασιλικό.
Μαγειρεύουμε για 1΄-2΄και τα αδειάζουμε στο μπολ με το σπανάκι.
Διορθώνουμε με αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε στην άκρη.
Λαδώνουμε ένα ορθογώνιο πυρίμαχο σκεύος.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Απλώνουμε τα μισά λαζάνια στην επιφάνειά του σε μια στρώση, από πάνω απλώνουμε το μισό μείγμα με τα μανιτάρια, τη μισή σάλτσα και το μισό τυρί Milner. Στη συνέχεια απλώνουμε τα άλλα μισά λαζάνια, τα υπόλοιπα λαχανικά , τη σάλτσα και τέλος το τυρί Milner.
Σκεπάζουμε με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 30΄-40’.
Μόλις τελειώσει ο χρόνος ξεσκεπάζουμε το φαγητό, βλέπουμε αν έχουν βράσει τα λαζάνια και ψήνουμε για άλλα 10΄-20’ να πάρει χρώμα το τυρί.
Σερβίρουμε ζεστά από το φούρνο.