Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς στο γκριλ ή ζεσταίνουμε την τοστιέρα μας.
Τοποθετούμε τις τορτίγιες πάνω στον πάγκο εργασίας μας και τοποθετούμε κατά σειρά από πάνω, την πάστα ελιάς, τις φέτες γαλοπούλα, την ντομάτα και τέλος το τυρί.
Διπλώνουμε τα πλαϊνά της τορτίγιας ούτως ώστε να μην μας βγούν τα υλικά απέξω και έπειτα τυλίγουμε σε ρολό.
Σε περίπτωση που τα ψήσουμε στο φούρνο, τοποθετούμε τις τορτίγιες σε ένα ταψί του φούρνου που έχουμε απλώσει λαδόκολλα και ψήνουμε για 10’ μέχρι να γίνουν τραγανές.
Στην περίπτωση που τις ψήσουμε στην τοστιέρα, απλά τις ψήνουμε σαν να ψήνουμε κανονικό τόστ.