Εκτέλεση Burger
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Ρίχνουμε 2κσ. από το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τη πιπεριά ,το σέλερυ μέχρι να μαλακώσουν.
Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.
Αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα λαχανικά. Ανακατεύουμε απαλά με τα χέρια μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Πλάθουμε με τα χέρια μας 4 μπιφτέκια ίδιου μεγέθους.
Ζεσταίνουμε μια γκριλιέρα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε τις άλλες 2κσ.λάδι και ψήνουμε τα μπιφτέκια μας και από τις δύο πλευρές.
Όταν ετοιμαστούν αφήνουμε στην άκρη σε ένα πιάτο.
Φτιάχνουμε τα burger βάζοντας τη sauce από αβοκάντο στην επιφάνεια του κάτω ψωμιού το μπιφτέκι τη τομάτα, το τυρί MILNER και σκεπάζουμε.