Αλμυρό Σουφλέ με πολύχρωμες πιπεριές, γαλοπούλα και τυρί Milner

Μίλα μου για απολαυστικές συνταγές!
Σουφλέ με πολύχρωμες πιπεριές, γαλοπούλα και Milner
Μερίδες: 6-8
Εκτέλεση 
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή σε αρκετό αλατισμένο νερό.
Μόλις είναι έτοιμα τα σουρώνουμε τα πασπαλίζουμε με λίγο ηλιέλαιο και τα αφήνουμε στην άκρη.
Καίμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις πιπεριές.
Σοτάρουμε για 5’-6’ μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα, στη συνέχεια τις αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Βουτυρώνουμε ένα ορθογώνιο πυρίμαχο σκεύος 15x30εκ.
Απλώνουμε μια στρώση από τα μακαρόνια και πασπαλίζουμε από πάνω με τη μισή γαλοπούλα, τις μισές πιπεριές, το μισό θυμάρι και από πάνω ρίχνουμε το μισό τυρί Milner, τη μισή παρμεζάνα, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Στη συνέχεια απλώνουμε τα υπόλοιπα μακαρόνια την υπόλοιπη γαλοπούλα, τις υπόλοιπες πιπεριές, το θυμάρι, τα τυριά, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Αδειάζουμε πάνω από το φαγητό μας την κρέμα γάλακτος και αν θέλουμε το βάζουμε στο ψυγείο για 30’ για να σφίξει.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Ψήνουμε στον φούρνο για 25’.
Όταν πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμα το φαγητό το βγάζουμε από το φούρνο, το αφήνουμε για 10’ και σερβίρουμε.
Υλικά συνταγής 

500γρ πένες

5 κ.σ. ελαιόλαδο

30 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε λωρίδες

1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μικρές λωρίδες

1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μικρές λωρίδες

1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε μικρές λωρίδες

250 ml κρέμα γάλακτος

400γρ. τυρί MILNER τριμμένο

150γρ. παρμεζάνα τριμμένη

1κ.γ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο

Πιπέρι

Λίγο αλάτι

Tip 
Μπορούμε να βάλουμε ό,τι είδους ζυμαρικό θέλουμε. Επίσης βράζουμε καλά τα ζυμαρικά ώστε να μη θέλει πού ψήσιμο στο φούρνο.