Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή σε αρκετό αλατισμένο νερό.
Μόλις είναι έτοιμα τα σουρώνουμε τα πασπαλίζουμε με λίγο ηλιέλαιο και τα αφήνουμε στην άκρη.
Καίμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις πιπεριές.
Σοτάρουμε για 5’-6’ μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα, στη συνέχεια τις αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Βουτυρώνουμε ένα ορθογώνιο πυρίμαχο σκεύος 15x30εκ.
Απλώνουμε μια στρώση από τα μακαρόνια και πασπαλίζουμε από πάνω με τη μισή γαλοπούλα, τις μισές πιπεριές, το μισό θυμάρι και από πάνω ρίχνουμε το μισό τυρί Milner, τη μισή παρμεζάνα, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Στη συνέχεια απλώνουμε τα υπόλοιπα μακαρόνια την υπόλοιπη γαλοπούλα, τις υπόλοιπες πιπεριές, το θυμάρι, τα τυριά, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Αδειάζουμε πάνω από το φαγητό μας την κρέμα γάλακτος και αν θέλουμε το βάζουμε στο ψυγείο για 30’ για να σφίξει.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Ψήνουμε στον φούρνο για 25’.
Όταν πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμα το φαγητό το βγάζουμε από το φούρνο, το αφήνουμε για 10’ και σερβίρουμε.