Μπαμπάς, ο πιο ξεχωριστός άντρας στη ζωή σου. Ας του το δείξεις!

Ιδέες που μιλάνε!
Μπαμπάς, ο πιο ξεχωριστός άντρας στη ζωή σου. Ας του το δείξεις!
Είναι σίγουρα ο αγαπημένος άντρας στη ζωή όλων των γυναικών ανεξαρτήτως ηλικίας. Ποιος άλλος εκτός από το μπαμπά μας; Eίναι ο άνθρωπος που θέλουμε να χωθούμε στην αγκαλιά του όταν δεν είμαστε καλά, όσα χρόνια και αν περάσουν. Γι’ αυτό άλλωστε έχει και τη δική του γιορτή την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Συγκεκριμένα την γιορτή του πατέρα την εμπνεύστηκε η Σονόρα Σμάρτ Ντόντ προκειμένου να τιμήσει τον βετεράνο πατέρα της στον Αμερικανικό Εμφύλιο. Ας κάνουμε λοιπόν ξεχωριστή κάθε μέρα για τον βασιλιά της καρδιάς μας!
Ιδέες για τα χαρίσετε μια όμορφη μέρα στον μπαμπά σας :
Τούρτα: Οι άντρες λατρεύουν τα γλυκά και σίγουρα μια τούρτα από τα χεράκια σου είναι η καλύτερη ιδέα. Μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις μια τούρτα αμυγδάλου ή νουγκατίνα αν προτιμάει τα λευκά γλυκά ή σοκολάτα-φράουλα αν είναι λάτρης των σοκολατένιων γεύσεων.
Κούπα: Μπορείς είτε να φτιάξεις μια κούπα με μια αγαπημένη σου φωτογραφία, είτε να ζωγραφίσεις σε μια λευκή κούπα κάτι που να σε εκφράζει.
Πέρασε μια μέρα μαζί με τον μπαμπά σου! Βρες την αγαπημένη του συνήθεια. Μπορεί να είναι το ψάρεμα, μπορεί να είναι το να βλέπει ταινίες, όποια και αν είναι, βρες την και απλά ακολούθησε τον!